Košarkaši Radničkog žele pobedu u Pančevu - iKragujevac


Sport
U novoj godini prvi će na teren košarkaši Radničkog. Na startu drugog dela Košarkaške lige Srbije, Kragujevčani će igrati danas u Pančevu sa ekipom Tamiša. Radnički će pokušati da prekine seriju od šest uzastopnih poraza.

Radnički je posle devetog kola bio najprijatnije iznenađenje Košarkaške lige Srbije. Kragujevčani su bili na vrhu tabele, ali je usledila serija od šest uzastopnih poraza, pa je Radnički prvi deo sezone završio na sedmoj poziciji. U ekipi se istakao Trej Kroft. Posle dobrih partija Amerikanac je izabran u najbolju petorku prvog dela sezone.

Radnički će pokušati da lošu seriju prekine u Pančevu protiv neugodne ekipe Tamiša. Prvi trijumf čeka i novi trener Marko Simonović koji je debitovao porazom od Zlatibora u Čajetini. U prvom delu sezone Radnički je ubedljivo savladao Pančevce sa 99:76. Iako se Tamiš nalazi u donjem delu tabele, Kragujevčani znaju da ih očekuje težak zadatak.

Utakmica 16. kola Košarkaške lige Srbije između ekipe Tamiša i Radničkog biće odigrana u petak u Pančevu. Početak je u 18 časova.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu