U hali Jezero 14.oktobra dva sportska susreta u novom sjaju - iKragujevac


Sport
Sportska hala "Jezero" u Kragujevcu će u subotu 14.oktobra za sve posetioce zablistati u punom sjaju, jer će pod svetlima novih reflektora i sistema rasvete kompletno rekonstruisanog po najsevremenijim svetskim standardima, prve utakmice na parketu hale „Jezero“ odigrati odbojkaši i košarkaši Radničkog.

Staro dotrajalo osvetljenje odavno je prevažišlo postavljene standarde za odigravanje utakmica najvišeg ranga i televizijskih prenosa. Krajem jula ove godine direktor SPD Radnički Stavro Rašković i direktor kompanije Mitel Mont, Nenad Mitrović potpisali su ugovor za zamenu kompletnog osvetljenja, kako bi u novoj sezoni igrači imali adekvatne uslove za postizanje rezultata a navijači kao i posetioci drugih manifestacija koje se organizuju u hali „Jezero“ uživali u novom ambijentu.

U hali „Jezero“ postavljena je rasveta po najnovijim standardima za televizijske prenose čiji kvalitet garantuje svetski brend Philips, a vrednost radova je 17 miliona dinara.

U derbiju drugog kola BPŠ Superlige, odbojkaši Radničkog će dočekati starog rivala, ekipu Crvene zvezde u 17.00 sati, dok će u nastavku programa, u okviru trećeg kola KLS, košarkaši Radničkog ugostiti tim Jokera iz Sombora od 20 sati.

Jedinstvenom sportskom danu u hali Jezero, prisustvovaće gradonačelnik grada Kragujevca Nikola Dašić sa saradnicima a najmlađe Kragujevčane u znak početka sportske sezone pod sloganom „Novi sjaj za nove pobede“ očekuju brojne nagrade, najavljuju organizatori.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu