Prva pobeda fudbalera Radničkog u sezoni - iKragujevac


Sport
Fudbaleri Radničkog ostavrili su prvu pobedu u novoj sezoni. U meču 7. Kola Super lige Radnički je na stadionu Čika Dača“ savladao ekipu Javora iz Ivanjice rezultatom 2:0.

Fudbaleri Radničkog uspeli su da pred svojim navijačima savladaju ekipu Javora i osvoje prve bodove u prvenstvu. Kragujevčani su silovito počeli meč i u 5. minutu imali dve dobre prilike da dođu do prednosti. Najpre je Đurić šutirao, a u narednoj akciji Tomović i Činedu nisu uspeli da ubace loptu u gol Ivanjičana. Golman Javora Manojlović istakao se ponovo nekoliko minuta kasnije kada je odbranio udarac Pecelja. Propušteno Kragujevčani su nadoknadili u završnici prvog poluvremena. Činedu je ispratio šut Ristića i postigao vodeći gol za Radnički.

U drugom poluvremenu gosti su imali terensku inicijativu, ali bez rezultata. Radnički je to kaznio u 81. minutu kada je Francuz Bevis svojim prim golom u sezoni potvrdio pobedu domaćina.

Ekipa Javora nije pružila očekivanu igru na stadionu u Kragujevcu. Jedinu priliku na utakmici Ivanjičani su imali tek u finišu meča kada Tojčić nije uspeo da ublaži poraz gostujućeg tima.

Narednu utakmicu Radnički će odigrati u četvrtak, 21. septembra protiv novajlije u Super ligi, ekipe IMT-a, u Beogradu.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu