"Borci MMA KG tima ostvarili impresivne rezultate na državnom prvenstvu - iKragujevac


Sport
U uzbudljivom prikazu veštine i hrabrosti, MMA KG Tim iz Kragujevca ostvario je značajan rezultat na nedavnom držanom prvenstvu u MMA koje se održalo u Beogradu u Hali sportova "Ranko Žeravica". Pod vođstvom predanog trenera Stanislava Pantovića, klub je pokazao svoj talenat i dokazao se u svetu mešovitih borilačkih veština (MMA). Uprkos velikim izazovima, tim je ostvario izvanredan rezultat, ostavljajući pozitivan utisak kako na publiku, tako i na protivnike.

MMA KG Tim se ponosno predstavio sa impresivnim redom boraca koji su pokazali svoje veštine na takmičenju.

Nikola Đurović, takmičeći se u seniorskoj B klasi u kategoriji do 84 kilograma, prikazao je neverovatnu veštinu i odlučnost, na kraju osvajajući zasluženu srebrnu medalju. Nikola je doživeo povredu nakon ilegalnog udarca u polufinalnoj borbi, koja ga je sprečila da nastupi u finalu i bori se za zlatnu medalju.

Svetislav Jakovljević, predstavnik kluba u seniorskoj B klasi u kategoriji do 93 kilograma, pokazao je izuzetnu čvrstinu i osvojio bronzanu medalju u jakoj konkurenciji.

Najmlađi član tima, Blažo Pušonjić, takmičio se u juniorskoj selekciji u kategoriji do 66 kilograma i istakao se na turnirskoj sceni. S izuzetnim prikazom veštine, Pušonjić je osvojio zlatnu medalju, pokazujući ogroman potencijal za sjajnu budućnost u ovom sportu.

Trener Stanislav Pantović, ujedno i osnivač MMA KG Tima, izrazio je ogroman ponos zbog postignuća svojih boraca. Govoreći medijima, pohvalio je njihovu posvećenost, rad i izuzetno predstavljanje kluba na turniru. Pantović je aktivno učestvovao u pripremi takmičara i pružio značajan doprinos u njihovom spremanju za ovaj turnir, dodatno potvrđujući svoju nezamenljivu ulogu kao trenera MMA KG Tima.

Gledajući unapred, Pantović je izrazio ambiciozne planove da izvede još talentovanih takmičara iz kluba na budućim turnirima. S uverenjem da MMA KG Tim poseduje veliki potencijal, veruje da klub ima svetlu budućnost na regionalnoj mma sceni.

MMA KG Tim je prvi zvaničan mma klub u Kragujevcu i kao takav, postignuti uspeh nosi još veću težinu i ističe posvećenost kluba ovom sportu.

Treneru Pantoviću i njegovim borcima želimo mnogo sreće i uspeha na daljnjim takmičenjima i zahvaljujemo im se što su Kragujevac stavili na mapu mma sveta, koji je u zadnjih dvadeset godina doživeo ekspanziju i trenutno je najbrže rastući sport."

IMG-1962bf37759365106214f70de5210ab5-V.jpg

IMG-e005c4c8a1c2a9c1bf8b40c34f3d4018-V.jpg

IMG-6a8cd3de6b799582f47432d4d77dfe71-V.jpg

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu