Muta: ''Zahvaljujem navijačima, iskupićemo se protiv Zvezde'' - iKragujevac


Sport

Nakon pretrpljenog poraza, šef stručnog štaba Radničkog Miroslav Muta Nikolić izjavio da je domaća ekipa uspela da iskontroliše utakmicu u najkritičnijim trenucima. Ipak, trener Kragujevčana još ne gubi nadu u ostvarenje konačnog cilja.

Trener Radničkog Miroslav Nikolić je posle utakmice čestitao ekipi Mege na pobedi, ali veruje da će njegov tim protiv Crvene zvezde u sledećem kolu prikazati mnogo bolju partiju.

''Mega je igrala svoju igru. Veličković se izdvojio sa 37 poena, maltene nas je sam dobio. Mi smo nekako uzvraćali i tražili priključak, tu pre svega mislim da Borisova, bili smo nadomak potpunog preokreta koji vodi u pobedu. Ali, sa druge strane Ćapina, na primer, nije htelo - šut iz polja mu je bio 1-10. Danas nismo bili na nivou. Nismo ispoljili onu neophodnu energiju, a morali smo da bismo bili pobednici. Nije bilo ni dovoljne saradnje. U mnogim elementima igre smo ih nadirali, ali Veličković je bio prevaga.

Ipak, prilika nam je već protiv Zvezde da se iskupimo, i klubu i navijačima koji su i u Zemunu bili uz nas, na čemu im zahvaljujem. Čekaju nas posle toga Vojvodina, Sloboda i Partizan, još smo u igri za plej-of, ali moramo da raskrstimo sa sobom - igramo ili ovu igru ili ne'', zaključio je Nikolić.

izvor: kkradnicki.rs   foto: beta

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu