Vaterpolisti Radničkog dočekuju Zvezdu bez dva asa - iKragujevac


Sport

Vaterpolisti Radničkog ugostiće večeras, od 20 časova, beogradsku Crvenu zvezdu, u drugom susretu finalne serije plej-ofa. Kragujevčani veruju da mogu do pobede i bez kapitena Vanje.

 

Kragujevčani su u prvom meču izgubili i dva vrlo važna igrača, kapitena Vanju Udovičića i hrvatskog reprezentativca Damira Burića, koji su suspendovani na dve, odnosno na jednu utakmicu, pa neće biti u konkurenciji za tim.

– Mlad smo klub, nemamo adekvatan broj igrača pa će večeras u timu biti 12 vaterpolista. U sastavu će se naći i Vedran Ćirković koji do sada nije imao puno prilike da igra. Bez obzira u kom sastavu igramo, uvek idemo na pobedu. Sigurno da neće biti lako, pogotovo što nećemo moći da računamo na dva izuzetno bitna šrafa u igri. Ova ekipa je od samog starta pravljena tako da svako može da uskoči i dostojno zameni saigrača, izjavio je Jovović.

- Ovo je izuzetno važna utakmica i nadam se da će publika napraviti sjajnu atmosferu i tako nam pomoći da obezbedimo još jednu utakmicu u Kragujevcu – rekao je pomoćni trener Radničkog, Dejan Jovović.

izvor/foto: vkradnicki.rs 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu