Đoković: Sve za Srbiju - iKragujevac


Sport

Prvi reket sveta Novak Đoković rekao je da mu nije nimalo žao što se odlučio da ove godine igra Dejvis kup, posle plasmana našeg tima u polufinale.

 

Đoković je nakon meča rekao da bi ga ovakva povreda odvratila da nastavi meč u bilo kojoj drugoj situaciji, ali ne i kada je borba za Srbiju u pitanju.

- Da nisam igrao za Srbiju odustao bih, igrao sam na sopstveni rizik iako znam da moj tim ima drugačije mišljenje u ovakvim situacijama. Osećaj je prelep, kao što je je uvek kada igrate za Srbiju. Uspeli smo da pobedimo kvalitetnu ekipu, najtrofejniju u ovom takmičenju, izjavio je Novak.

Srpski teniser je rekao da mu je drago što je posle godinu dana pauze odlučio da ponovo igra za našu reprezentaciju u Dejvis kupu.

„Odluka da igram Dejvis kup je pre svega bila moja. Raspored turnira u tenisu je takav, možda se moj tim neće složiti sa mnom, ali mi nije nimalo žao. Verujem da sve ove pobede mogu da donesu kako meni, tako i ostalim igračima, veliki vetar u leđa u našim individualnim karijerama. Retke su prilike kada možete da igrate samo za Srbiju i moram da kažem da sam uživao u svakom trenutku“, naglasio je Đoković.

 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu