TIGRICE SLAVILE U ''JEZERU'' : Pobeda na kraju prvenstva - iKragujevac


Sport

Rukometašice Radničkog su u poslednjoj ovosezonskoj utakmici pred svojom publikom savladale ekipu beogradskog Juniora rezultatom 35:30, poluvreme 22:15.

U utakmici bez rezultatskog značaja u prvom poluvremenu se vodila izjednačena bitka do 13. minuta i rezultata 9:9. Junior dolazi do dva gola prednosti 11:9, ali od tog trenutka Tigrice preokreću rezultat i serijom 9:1 dolaze do vođstva 18:12 u 25. minutu. Na odmor se odlazi prednošću domaćih rukometašica od 7 golova prednosti, 22:15.

Drugo poluvreme je proteklo u sličnom ritmu, Tigrice su bile sve vreme u vođstvu a u celini je viđen odličan rukomet sa pregršt lepih i atraktivnih poteza.

Kod domaćina su najefikasnije bile Katarina Stepanović i Dejana Kulić (rekord u dresu Radničkog) sa po 7 pogodaka, dok su se kod gošći istakle Jelena Bulatović sa 7 i Ivana Rupčić sa 6 postignutih golova. Važno je i napomenuti da je na golu Radničkog briljirala Snežaja Ležaja sa 20 odbrana a kuriozitet je da je bila i strelac 3 pogotka za svoj tim.

Ovom utakmicom je stavljena tačka na ovogodišnje prvenstvo a ekipu Radničkog očekuje polufinalna utakmica Kupa Srbije protiv Naise u Nišu 31. maja.

Igrač utakmice: Katarina Stepanović

 

izvor/foto: ŽRK Radnički Media Team 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu