Radnički spreman za revanš protiv BSK: Obradovaćemo svoje navijače! - iKragujevac


Sport

Fudbaleri Radničkog dočekuju ekipu BSK iz Borče, u sredu, 06. aprila, sa početkom od 15 i 30h na stadionu ''Čika Dača'', u utakmici 19. kola Prve lige Srbije.

Utakmica je prvobitno zakazana za subotu, 26. mart, ali zbog odigravanja kvalifikacionog turnira za Evropsko prvenstvo U 19 na stadionu ’Čika Dača’, odložena je, pa će se tako igrati danas popodne.

Ekipa Radničkog 1923 dugo je u nezavidnoj situaciji, ali to nije uticalo na motivaciju i želju za istrajanjem mlade ekipe kragujevačkog prvoligaša. U svaku utakmicu igrači Radničkog 1923 ulaze sa maksimalnim zalaganjem, ali kao da to nije dovoljno, jer bez malog udela faktora sreće – rezultat izostaje.

Ekipa iz Borče se trenutno nalazi na 12. mestu na tabeli Prve lige Srbije, sa osvojena 23 boda.Jesenas, u meču 04. kola Prve lige Srbije, ekipa BSK-a na svom terenu savladala je ekipu Radničkog 1923 rezultatom 5:2.

''Dolazi dobra ekipa, ali mi se svakom protivniku suprostavljamo sa podjednakom željom i borbenošću. Ulazimo maksimalno motivisani u meč, u želji da tri boda ostavimo u Kragujevcu i obradujemo svoje navijače.'' – jasan je šef stručnog štaba Đavola Radovan Radaković.

 

izvor: fkradnicki.com

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu