Vaterpolisti Radničkog spremni za Kup Evrope - iKragujevac


Sport

Vaterpolisti Radničkog istakli su da velikom pobedom u prvoj utakmici polufinala Kupa Evrope protiv mađarskog Debrecina u Kragujevcu žele sebi da obezbede miran revanš.

Crnogorski centar Boris Zloković rekao je da očekuje tešku i neizvesnu utakmicu protiv ekipe koja u svom timu ima vrhunske igrače.

– Očekujem vrlo tešku i neizvesnu utakmicu, pravo polufinale. Debrecin ima pet-šest vrhunskih igrača i po kvalitetu su nam dosta slični, pa smatram da favorita nema. Moramo da pokušamo da pobedimo sa što većom razlikom, kako bismo mirnije ušli u revanš – rekao je Zloković.

Sličnog mišljenja je i Aleksandar Ćirić:

– Nadamo se pobedi sa dovoljnom razlikom koja bi nam obezbedila mirniji revanš. Debrecin ima pregršt dobrih igrača, proslavljenih olimpijaca i osvajača vrednih trofeja. Takođe, imaju i nekoliko naših igrača, koji nas dobro poznaju, tako da nam neće biti nimalo lako.

Reprezentativac Hrvatske iz kragujevačke ekipe Damir Burić kazao je da Debrecin ima kvalitetnu ekipu.

– Bitno je da pobedimo i tako u revanš uđemo sa bilo kakvom prednošću. Po imenima Debrecin ima izuzetno kvalitetnu ekipu. Sve zavisi od nas i moramo više misliti o nama i našoj igri, nego o njima. Polufinale Kupa Evrope se ne igra svaki dan, biće to jedna sjajna utakmica – kazao je Burić.

Radnički će u prvoj utakmici polufinala dočekati Debrecin u sredu, 23. januara u 17,00 na bazenu sportskog centra Park u Kragujevcu.

izvor: beta  (slika: vk radnički)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu