Nedeljni horoskop od 25. 9. do 1. 10. 2017.: Bikovi su raspoloženi za flert, a Vage očekuje susret sa misterioznom osobom - iKragujevac


Nedeljni horoskop

 

Ovan - Očekuju vas dodatne komplikacije u aktivnostima koje ste započeli, ali sve može da se prevaziđe na dobar način u dogovoru sa saradnicima. Dobro razmislite čemu želite da posvetite najviše pažnje, jer pravilan redosled poteza garntuje i uspešne rezultate. Poruke koje upućujete voljenoj osobi u iznenadnom naletu emocija ili strast, uglavnom ostaju bez željenog odjeka. Partnera ne možete i dalje zavaravati samo lepom pričom, potrebno je da pređete na dela.

Bik - Stalo vam je da ostvarite nove ili korisne ciljeve na različitim stranama. Važno je da obnovite neke korisne kontakte sa saradnicima za koje vas vezuju slični profesionalni interesi ili poslovne vizije. Ponovo se nalazite u fazi emotivnog uzleta, tako da svaki trenutak koji provodite uz partnera na vas daluje kao čarobna sreća.

Blizanci - Sklonost ka preterivanju kod vaših saradnika izaziva suprotne reakcije, tako da biste sada trebali ozbiljnije da osluškujete one koji vas kritikuju. Postoji dobar način da ispravite neke propuste i da kompenzujete neke finansijske propuste. Razmislite o interesantnoj ponudi koju dobijate od jedne starije osobe. Emotivna inspiracija u vama pobuđuje neobične ideje, zračite pozitivnom energijom i umete da osvojite nečiju pažnju. Partner vam je naklonjen.

Rak - Potrebno je da odredite jasniju granicu između svojih interesa i nekih standarda koje vam nameće grupa saradnika. Nema razloga da ulazite u novu raspravu sa neistomišljenicima već svoju energiju posvatite konkretnom rešavanju nekih aktuelnih pitanja. Slobodno možete da se oslonite na svoje prijatelje i da im poverite neke delikatne zadatke. Stalo vam je da premostite ljubavni nesklad koji vas prati u odnosu sa partnerom i da ostarite novu harmoniju.

Lav - Imate dovoljno samopouzdanja i jasne ciljeve, ali vam nedostaje sluh za poslovnu diplomatiju. Zbog aktuelnih dešavanja u poslovnim krugovima neophodno je da prihvatite određenu ulogu koja vas delimično ograničava u ovlašćenjima ili uticaju. Ponekad je neophodno napraviti poslovni kompromis. Vaše emotivne želje nailaze na pozitivan odjek u društvu voljene osobe. Osećate veliki emotivni zanos i ne krijete svoje oduševljenje zbog ljubavnog tretmana.

Devica - Stalo vam je da ostvarite svoje poslovne ciljeve na različitim stranama, međutim postoje dodatne komplikacije ili saradnici koji nepotrebno usporavaju vaše planove. Važno je da pravilno uskladite svoje profesionalne želje i mogućnosti kako biste izbegli nove neprijatnosti. Vreme je da promenite svoje ponašanje prema partneru, nema razloga da uporno namećete svoju volju. Umesto da se opterećujete sa nekim pogrešnim slutnjama, napravite korak ka zbližavanju.

Vaga - Potrebno je da detaljno isplanirate različite detalje, koji deluju podsticajno na okolinu i potkrepljuju zajedničku viziju o uspešnoj saradnji. Nemojte zaboraviti da završna faza u poslovnim pregovorima ima odlučujuce značenje. Prolazite kroz razne faze emotivnog raspoloženja i često menjate svoje odluke. Osmislite novi nastup ili stil ponašanja u odnosu sa voljenom osobom, kako biste korigovali neke greške koje ste nedavno napravili.

Škorpion - Nalazite se u stvaralačkoj fazi i zagovarate ubrzani ritam u svom poslovnom okruženju. Dinamika novih dešavanja i zaoštrena poslovna klima nateraće vas da povučete nove poteze ili da korigujete svoje propuste. Obratite pažnju na savete koje dobijate od jedne starije osobe, pokazaće se da neko ima dobra rešenja za vaše ljubavne dileme i sumnje. Dobro razmislite na koji način treba da saopštite svom partneru neke odluke o uređenju zajedničkog života.

Strelac - Dobro ste informisani o novim prilikama na poslovnoj sceni i stalo vam je da ostvarite niz značajnih ciljeva. Nema razloga da odustajete od velikih ideja. Nalazite se u sjajnoj formi, tako da sa velikim optimizmom procenjujete ishod u poslovnim pregovorima. U odnosu sa ljubavnim partnerom priželjkujete neka nova i romantična dešavanja. Povremeno osećate da vas preplavljuju topla osećanja. Važno je da pravilno uskladite svoj razum i osećanja.

Jarac - Delujete vrlo ambiciozno i neprekidno prosirujete planove ili dogovore koje imate sa saradnicima. Neko može uspešno da reši vaše finansijske dileme, potrebno je da se obratite odgovarajućoj osobi. Svojom kompletnom pojavom ili stilom izražavanja, privlačite veliku pažnju i delujete vrlo šarmantno na društvo oko sebe.

Vodolija - Postoje neke iznenadne komplikacije koje vas objektivno usporavaju, tako da neprekidno u hodu smišljate različita rešenja i koristite svoje skrivene adute. U susretu sa saradnicima podstičete stvaralačko raspoloženje, jer ne želite da se pomirite sa prosečnim rezultatima. Pokažite veću notu samokritičnosti, uzrok emotivnih nesporazuma u odnosu sa voljenom osobom se nalazi na obe strane. Možda i sami nosite deo krivice.

Ribe - Praktičan duh i preduzimljivost koju izražavate garantuju uspešne rezultate na različitim stranama. Umete da nametnete svoje stavove, čak i u nekim situacijama kada okolina ne pokazuje posebno interesovanje za vaše ideje. U odnosu sa partnerom svesni ste da imate određenu prednost i nećete dozvoliti da zajednička dešavanja idu mimo vaše volje. Po potrebi vešto koristite svoj šarm ili neke skrivene adute koji vam pomažu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu