Noć vina i poezije uz duh Đure Jakšića u kultnom Vinsko rakijskom habu! - iKragujevac


Kultura

Ljubitelji poezije i vina, spremite se za nepozabravno književno-muzičko putovanje 14. februara u 20 časova! Ustanova kulture "Koraci" vas poziva na "Veče vina i poezije" u ambijentalnom Vinsko rakijskom habu u Kragujevcu, na čarobnoj adresi Karađorđeva 36.

Večer posvećena ljubavi, umetnosti i vinu

Tokom večeri, uživate u stihovima naših eminentnih književnika Ilije Stepanovića, Ivane Retas, Vesne V. Maksimović i dr Vladimira B. Perića. Za muzikalnu pratnju i romantičnu atmosferu brinu se virtuozi Slobodan Pilipović Pile, Saša Pilipović i Nenad Vulić.

Više od lokacije nema!

Izbor lokacije nije slučajan. Vinsko rakijski hab i danas odiše duhom legendarnog Đure Jakšića, velikana srpskog romantizma i velikog ljubitelja poezije i vina. Njegova boemijska aura i danas živi u kafanskim pričama Kragujevca, a 14. februara, na dan Svetog Trifuna, zaštitnika vinogradara, imate jedinstvenu priliku da mu odate počast u njegovom nekadašnjem domu, sadašnjem središtu kulturne baštine grada.

Ulaz je besplatan, ali mesta su ograničena!

Ne oklevajte i rezervišite svoje mesto već danas na broj 060/33-34-142. Prvih 20 gostiju dobija na poklon knjigu kao znak zahvalnosti od "Koraka". Izaberite među naslovima: "Uvek, nikad, zauvek" Mile Lazarevića ili "Haljina od snova" Gordane Stojiljković.

Ne propustite ovo neponovljivo literarno-muzičko putovanje! Dođite da 14. februara zajedno proslavimo ljubav, umetnost i vino u duhu neustrašivog Đure Jakšića!

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu