Kragujevac je ušao u Novu godinu u ritmu muzike i svetla! - iKragujevac


Kultura
Kragujevac je uleteo u Novu godinu uz snažan zvuk gitare i gromki aplauz, na spektakularnom koncertu koji je gotovo čitav grad izveo na Trg vojvode Radomira Putnika.


Večera je započeta u 22 sata uz energične tonove kragujevačkog benda Darkšajns. Njihova poznat miks rocka i bluza zagrejala je atmosferu i pripremila publiku za vrhunac večeri. U ponoć, kada su se kazaljke sata poklopile, na pozornicu je nastupila legendarna Ju grupa, i Kragujevčani su zajedno sa njima zakoračili u 2024. godinu. Pesme poput "U tvojim očima", "Bossa Nova" i "Sve je u redu" odjekivale su trgom, stvarajući neponovljivo novogodišnje raspoloženje.

Kao kruna na kraju, nebo iznad Trga obasjala je magična igra boja: veliki vatromet sa krova gradske kuće ispunio je noć svetlom i zvukom, razbijajući se u bezbrojne zlatne, zelene i crvene čestice. Oduševljeni Kragujevčani plesali su, pevali i grlili se, slaveći nove početke ispod sjajnog neba.



"Ovo je fantastično! Najbolja Nova godina do sada!", vikao je mladi par, držeći se za ruke i gledajući kako se raketni vali vrte u vis.

"Nezamisliva atmosfera, divna muzika... Kragujevac je večeras prelep!", dodala je starija gospođa, nasmejana od uva do uva.

Ovaj spektakularni koncert, organizovan uz punu podršku Grada Kragujevca, bio je savršen način da se oproste od 2023. i dočeka nova godina sa optimizmom i radošću. Kragujevac je večeras pokazao da zna da se zabavi, da peva i pleše, a slike sa Trga će nas još dugo vremena podsećati na neizrecivu magiju novogodišnje noći.

I dok se grad polako miri od proslave, jedno je sigurno: ova Nova godina će se dugo pamtiti u Kragujevcu!

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu