DELIMO KARTE ZA BIOSKOP: Druženje sa ekipom filma ,,Nečista krv: Greh predaka" - iKragujevac


Kultura
iKragujevac posetiocima portala dodeljuje 2x2 ulaznice za filmsku projekciju u bioskopu "Cineplexx Kragujevac Plaza".



Termin je za petak, 10. septembra, film ,,Nečista krv: Greh predaka" od 19:30h.

Sve što treba da uradite je da ostavite komentar na našoj Facebook stranici. Ekipa portala iKragujevac će nasumično odabrati koji od posetilaca dobija karte za bioskop i o tome ga naknadno obavestiti

Ekipa filma ,,Nečista krv: Greh predaka“ družiće se sa posetiocima Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopa u petak, 10. septembra od 19 časova. Posetioci će imati prilike da vide zvezde filma Conu, Katu i Tašanu: Katarinu Radivojević, Nelu Mihailović i Anđelu Jovanović, kao i Vaju Dujović, Milicu Gojković, Nedima Nezirovića i Teodoru Dragicević. Ulaznice za projekcije filma od 19:30 i 20:30 časova u prodaji su na blagajni Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Druženje sa glumcima filma ,,Nečista krv: Greh predaka“ zakazano je za petak, 10. septembar od 19 časova, a svi prisutni gosti Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopa imaće priliku da u periodu od 19 do 22 časa, upoznaju glavne aktere filma, među kojima su Nela Mihailović, Katarina Radivojević, Anđela Jovanović, Vaja Dujović, Milica Gojković, Nedim Nezirović i Teodora Dragićević. Glimci su pripremili i specijalna iznenađenja za prisutne, tako da će gosti bioskopa na poklon dobiti originalni poster filma sa njihovim potpisima. Ekipa filma koji je do sada pogledalo skoro 40 hiljada ljudi, pokloniće se i na projekcijama filma u večernjim terminima od 19:30 i 20:30 časova. Još specijalnih iznenađenja očekuje Kragujevčane u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu na druženju sa glumcima filma ,,Nečista krv: Greh predaka“.

Radnja filma „Nečista krv - Greh predaka” se dešava pre Sofkinog rođenja i prati priču o njenom dedi Hadži Trifunu, uglednom srpskom trgovcu, koji pokušava da očuva mir sa turskim vlastima, ali i održi svoj ugled i uticaj u Vranju, važnoj turskoj varošici u blizini granice sa oslobođenom Srbijom. Dok Trifun priprema dva sina da ga naslede na poziciji vođe među srpskim narodom, muke mu stvaraju ne samo moćni turski begovi nego i sama njegova porodica. Trifun donosi niz teških odluka koje će kasnije uticati na njegove potomke, junake iz romana „Nečista krv”.

Fantastičnu glumačku podelu predvode Dragan Bjelogrlić, Anđela Jovanović, Katarina Radivojević, Feđa Štukan, Tim Sejfi, Nela Mihailović, Marko Grabež, Aleksandar Ristoski, Nedim Nezirović, Dejan Bućin, Teodora Dragićević, MIlica Gojković, Vaja Dujović i Nikola Vujović.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu