Dva nova naslova i pretpremijera ove nedelje u bioskopu - iKragujevac


Kultura

Na repertoaru se ove nedelje nalaze dva nova naslova i pretpremijera:

,,K’o šef” - Najbolje prijateljice Mia i Mel uživaju u životu, vodeći njihovu kozmetičku kompaniju, koje su stvorile od nule. Nažalost, zapadaju u finansijski problem, kada dobijaju više nego primamljivu ponudu od neprikosnovenog maga kozmetiče industrije, Kler Lune. Ta ponuda dovešće u pitanje prijateljstvo koje između Mie i Mel traje godinama.

,,Zov divljine” – Od studija 20th Century Fox stiže priča zasnovana na istoimenom romanu Zov divljine u kojoj upoznajemo Baka, psa velikog srca čiji se, do skoro savršeni život, okreće naglavačke. Odjednom ga sele iz svog doma u Kaliforniji i odvode u egzotične divljine Aljaske u vreme Zlatne groznice s kraja 19 veka. Kao novajlija zaposlen u ekipi pasa koji vuku sanke za dostavljanje pošte, a kasnije i vođa tima, Bak doživljava avanturu života i konačno pronalazi svoj mir kada postaje sam svoj gazda. ZOV DIVLJINE koristi vrhunske vizuelne efekte i tehnologiju animacije kako bi životinje u filmu učinile potpuno realističnim i emocionalno autentičnim likovima.

PRETPREMIJERNE PROJEKCIJE ANIMIRANOG FILMA ,,NAPRED”

Pretpremijerne projekcije filma ,,Napred” održaće se u 29. februara Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu. Smešten u svet fantazije, film NAPRED prati dva brata vilenjaka, tinejdžera, koji se upuštaju u avanturu kako bi otkrili da li i dalje postoji magija

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu