Dva nova naslova i premijera ove nedelje u bioskopu - iKragujevac


Kultura

Na repertoaru se ove nedelje nalaze dva nova naslova i jedna premijera:

,,Loši momci zauvek” - Loši momci Majk Lori (Vil Smit) i Markus Barnet (Martin Lorens) su opet zajedno u još jednoj ludoj vožnji, u dugoočekivanom nastavku ,,Loši momci zauvek”. Ovog puta naši loši momci jesu nešto stariji, ali su podjednako ludi I opaki. Iako Markus najavljuje skorašnji odlazak u penziju svom dugogodipnjem partner Majku (smatra, vreme mu je), Majk ga nagovara na još jednu ludu misiju.

Treći nastavak kultne krimi komedije pod nazivom ,,Loši momci zauvek” na veliku radost svih ljubitelja Vila Smita i Martina Lorensa, očekuje nas na Action night događaju ovog četvrtka od 20 časova u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu.

,,Misija- Arktik” - Arktička lisica Svifti radi u poštanskoj službi, ali sanja o tome da jednog dana postane Top Dog - arktički haski kurir. Da bi dokazao da je vredan uloge, tajno zapoveda isporuku paketa na tajanstvenu lokaciju. Na putu prema tamo naleti na nepoznatu tvrđavu u kojoj se suočava sa zlobnim genijem Otom, koji ima mehaničke noge i omanduje lojalnoj vojsci neobično uljudnih sledbenika...

PREMIJERNO

,,Gospoda”- Od reditelja Gaja Ričija, dolazi nova sofisticirana akciona komedija s velikim filmskim zvezdama u glavnim ulogama. Američki iseljenik Miki Pirson (Metju Mekonahi) je u Londonu izgradio profitabilno carstvo marihuane. Kad se pročuje vest da zauvek želi da se povuče iz tog posla, pokreće se niz zavera, podmićivanja i ucenjivanja u pokušaju da se zauzme njegova pozicija.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu