Šest novih naslova, jedna premijera i dva događaja u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza - iKragujevac


Kultura

Na repertoaru se ove nedelje nalazi šest novih naslova, jedna premijera i dva događaja:

,,After“ - Film nam donosi nam romantičnu, ljubavnu i napetu priču, prepunu strasti o vrednoj studentkinji i predanoj ćerki Tesi Jang koja započinje prvu godinu fakulteta s velikim ambicijama. Takav sređeni život raspašće se kao kula od karata kada Tesa upozna tajanstvenog Hardina Skota. Njihova veza neće biti niti jednostavna ni u ružičastim tonovima, ali svaki izazov s kojim će se suočiti, učiniće njihovu strast još snažnijom.

Ne propustite Ladies night događaj u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza sutra od 20 časova uz koktel dobrodošlice i poklone za sve posetioce, i saznajte zašto ovaj film nazivaju naslednikom najvećeg fenomena ,,Pedeset nijansi“.

,,Bitanga s plaže“ - Od reditelja filma ,,Buntovnica“, Harmonija Korina stiže nam ,,Bitanga s plaže“ osvežavajuće originalna i kontra sistemska komedija u kojoj pored Metju Mekonahija igraju i Snup Dog, Zek Efron i Ajla Fišer.
Priča prati neprekidne nevolje Mundoga, buntnovne skitnice koja živi po sopstvenim pravilima.

,,Prokletstvo ožalošćene žene“ - La Ljоrоna je meksička legenda o ženi koja je utopila svoju decu u ljubomornom besu zbog prevare svoga muža. Kada je videla svoju decu kako plutaju rekom shvata šta je uradila i ubija se. Prema legendi La Llorona sada večno traga za svojom decom, tražeći drugu izgubljenu decu da ih učini svojom. Njene suze su večne i smrtonosne, a svi koji su čuli njen smrtonosni poziv u noći su ukleti. Što više vremena prolazi to je njena želja za decom sve veća...a metode sve više zastrašujuće.

,,Arktik“ – Čovek koji je ostao zarobljen na Arktiku nakon avionske nesreće, mora da odluči da li da ostane u relativnoj sigurnosti svog improvizovanog kampa ili da krene na opasno putovanje u nepoznato, u potrazi za neizvesnim spasom. On nije čovek u potrazi za značenjem, ili pripadanjem ili iskupljenjem za prestupe iz prošlosti. Karakter našeg heroja može se dobiti samo iz akcija koje on preduzima kao odgovor na krizu sa kojom se trenutno suočava. To je priča koja se odvija isključivo u ovom trenutku.

,,Pisma iz Venecije“ - Mladi ambiciozni pisac Morton Vint pokušava da pronađe pisma koja je njegov prerano preminuli pesnički idol Džefri Aspern pisao svojoj prelepoj ljubavnici Džulijani Bordoru. Decenijama nakon Aspernove smrti, Morton odlazi u Veneciju i pokušava da iskoristi njenu sestričinu Tinu ne bi li otkrio tajne koju krije ova porodica.

,,Park čudesa“ SINH 2D/3D - Zamislite jedinstveni, čarobni zabavni park, mesto gde posetioci uživaju u vožnjama koje prkose gravitaciji, gde žive zanimljivi i šareni likovi i gde su neponovljive atrakcije. Sve to ćete naći samo u ,,Parku čudesa“. Uzbudljiva priča o osmogodišnjoj devojčici Džun, koja uz pomoć bujne mašte pravi spektakularan zabavni park, a otkriće da on zapravo postoji u stvarnosti. Ali kada njen voljeni park počne da se urušava, samo ga ona može spasiti, svojim fantastičnim načinom maštanja i vrlo posebnim prijateljima. U sinhronizaciji filma učestvovali su Darija Vračević, Stefan Bundalo, Anja Mit, Pavle Jerinić, Srđan Timarov, Marko Živić, Đorđe Stojković, Paulina Manov, Slobodan Stanković, Dimitrije Nikolić, Dragan Vujić, Milan Antonić i Dušica Novaković.

PREMIJERA

,,Osvetnici: Kraj igre“ – Najišekivaniji film godine i četvrti film o najomiljenijim Osvetnicima, kulminacija je 22 povezana filma, koji će omogućiti publici da budu svedoci prelomne tačke ovog epskog putovanja. Naši heroji moraće da podnesu veliku žrtvu ukoliko žele da očuvaju ovu krhku stvarnost. U glavnim ulogama ponoso su se našli Robet Dauni Džunior, Kris Evans, Skarlet Johenson, Tom Holand, Kris Hemsvort, Bri Larson i mnogi drugi.

Bioskop Cineplexx Kragujevac Plaza u nedelju 21. aprila proslavlja rođendan uz jedinstvenu cenu ulaznice za sve projekcije koja će iznositi 200 dinara! 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu