Specijalne projekcije domaćih ostvarenja u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza - iKragujevac


Kultura

Ostvarenja domaće kinematografije sa ovogodišnjeg 47. FEST-a, biće prikazana u okviru specijalnih projekcija u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza u periodu od 1. do 5. marta na kojima će se gostima poklonoti i ekipe glumaca koje su učestvovale u filmovima. Takođe, publika u Kragujevcu imaće priliku da upozna i aktere filma ,,Psi umiru sami“.

Projekcija filma „Reži” zakazana je za večeras od 19 časova. Film prati priču jednog običnog dana u životu tinejdžerke, u kojem sve što je izgledalo kao luda i vesela avantura polako prerasta u noćnu moru sa ožiljcima za ceo život. Gostima u Kragujevcu, na početku projekcije pokloniće se reditelj filma Kosta Đorđević, Miloš Ivanović producent i glumci Đurđina Radić i Janko Cekić.

Specijalna projekcija filma „Poslednji Srbin u Hrvatskoj” zakazana je za subotu 2. mart od 19 časova. Radnja filma dešava se u Hrvatskoj, sedam godina nakon bankrota. I dok se ljudi bave klasnim razlikama, na globalnom nivou vodi se još veća borba – voda je postala dragocenija od nafte. Da bi je se domogli, moćnici ne prezaju od toga da zarate, pa čak ni da ubace zombi-virus. Među glumcima koji će pokloniti gostima u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza su Hristina Popović, Tihana Lazović, Dado Ćosić i Miroslav Mogorović, producent filma.

Radnja filma „Psi umiru sami“ prati Viktora, nekadašnjeg radnika programerske firme, koji napušta haotični život prestonice i sreću traži u malim stvarima. Sjajan domaći triler čija će se ekipa pokloniti gostima u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza pre projekcije, biće prikazan od 20:50 časova.

Film „Šavovi” koji je inspirisan svedočenjem beogradske krojačice koja je skoro dve decenije tražila svog ,,mrtvog sina” biće prikazan u utorak 5. marta od 20:30 časova. Dok vodi borbu sa upravom bolnice, lekarima, sudovima i opštinskim zvaničnicima kako bi dobila potvrdu o smrti svog sina, ona istovremeno veruje da je svog sina pronašla u prigradskom naselju udaljenom 15 km od Beograda. Gosti bioskopa biće u prilici da upoznaju deo ekipe ovog filma, pre projekcije.

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu