Vikend za celu porodicu u bioskopu Cineplexx - iKragujevac


Kultura

U bioskopu Cineplexx Plaza u Kragujevcu, šestog i sedmog aprila biće održan porodični vikend, kada je zakazano održavanje nekoliko zanimljivih sadržaja, među kojima supremijera animirane avanture Zambezija 3D, kreativne radionice, nastupi maskota i mađioničara, dok će Mali Politikin zabavnik biti deljen mališanima na poklon.

U okviru ovog vikenda, mali posetioci i njihovi roditelji moći će premijerno da pogledaju novi animirani film Zambezija 3D, sinhronizovan na srpski jezik, čija je priča smeštena u bučan grad ptica blizu veličanstvenih Viktorijinih vodopada.

Tokom Porodičnog vikenda, na repertoaru će još biti i popularna saga o pećinskim ljudima Kruds 3D i priča o čuvenom čarobnjaku Oz veliki i moćni 3D.

Pored filmskih ostvarenja, posetioce očekuje i zabavni program u periodu od 12 do 17 časova. Mali posetioci će moći da učestvuju u kreativnim radionicama, da se druže sa maskotama i da pogledaju nove trikove mađioničara. Takođe, mališani, članovi Porodičnog film kluba, dobiće na poklon Mali Politikin zabavnik.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu