NE PROPUSTITE: Grupa "S vremena na vreme" nastupiće u Kragujevcu! - iKragujevac


Kultura

Grupa ,,S vremena na vreme" nastupiće u Knjaževsko-srpskom teatru u Kragujevcu, 3. decembra 2016. godine. 

Članovi grupe su jedni od utemeljivača i predvodnika beogradske akustične scene. Grupu su 1972. godine osnovali Miomir Đukić Miki (gitara i vokal), Vojislav Đukić Koki
(gitara i vokal), Asim Sarvan (vokal i gitara) i Ljubomir Ninković (gitara i vokal). U toku karijere snimili su sedam albuma i veliki broj singlova.

Sarađivali su sa poznatim muzičarima i glumcima kao što su članovi „Korni grupe”, zatim Jadranka Stojaković, Srđan Marjanović, Džoni Štulić, Bata Božanić, Saša Lokner, glumice Tanja Bošković, Ljiljana Dragutinović, Gorica Popović...

Grupa je učestvovala u izradi muzike za film ,,Nešto između”, Srđana Karanovića. Pored ključnih pesama iz njihove karijere, kao što su ,,Sunčana strana ulice”, ,,Čudno drvo”, ,,Moj svet”, ,,Kao vreme ispred nas”, na njihovom repertoaru se nalaze i obrade pesama Boba Dilana, grupa The Beatles, Rolling Stones, Simon and Garfunkel, Pink Floyd.

Cena ulaznice je 1000 dinara, u pretprodaji 800 dinara. Karte se mogu kupiti na biletarnici Knjaževsko-srpskog teatra i u Domu Omladine.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu