Cineplexx Kragujevac Plaza: Tri nova filma - iKragujevac


Kultura

Na programu bioskopa „Cineplexx Kragujevac Plaza“ od danas su tri nova filma: „Velika iluzija 2“, „Dok nisam srela tebe“ i „U potrazi za Dori“.

Velika iluzija 2 – Četiri jahača (Džesi Ajzenberg, Vudi Harelson, Dejv Franko, Lizi Kaplan) se vraćaju u nastavku uzbudljivog trilera koji je oduševio publiku širom sveta. Godinu dana nakon što su nadmudrili FBI i dodvorili se javnosti svojim Robin Hud stilom, iluzionisti se pripremaju za veliki povratak na scenu. 

Dok nisam srela tebe je film snimljen po bestseleru Jojo Mojes „Tu sam pred tobom“, knjizi koja je doživela ogroman uspeh u Srbiji. Luiza Klark (Emili Klark) je potpuno jednostavna devojka koja je upravo izgubila posao u lokalnom kafiću, a Vil Trejmor (Sem Klaflin) je imućan muškarac bogatog iskustva čiji je život naprasno promenjen saobraćajnom nesrećom nakon koje postaje trajno prikovan za krevet i zavisan od drugih. 

U potrazi za Dori (sinhronizovano) 3D je Diznijeva animirana avantura koja će vratiti na veliko bioskopsko platno omiljene likove iz morskih dubina: zaboravnu plavu ribicu (Anica Dobra), koja živi srećno na grebenu s Nemom (Marko Perić) i Marlinom (Branislav Platiša).

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu