Za vikend "Kids fest na bis" - iKragujevac


Kultura

Zbog velikog interesovanja za 11. Kids fest predstojećeg vikenda, 31. oktobra i 1. novembra, održaće se "Kids fest na bis". Na programu će se biti igrani filmovi "Ema i Kasper na safariju", "Grudvica" i "Uloga za Emu", kao i dokumentarni film "Jedan život".

Najmlađa publika već poznaje Kaspera i Emu, a njihova avantura se ove godine nastavlja na safariju. U Africi upoznaju šarenoliki svet životinja. Kada u njihov rezervat stigne mladunče lava koje odbija da jede, oni se sa svojim dekom upuštaju u misiju spašavanja mame lavice.

Slovenački igrani film "Uloga za Emu" deci starijeg uzrasta omogućiće da zavire u televizijski svet. Ekipa od 200 učenika i brojnih profesionalaca snimala je 42 dana i napravila film koji želi da inspiriše mlade.

Australijski igrani film "Grudvica" prikazuje avanturu hrabrog psa koji pokušava da zaštiti koloniju pingvina od drugih.

Sinhronizovani dokumentarni film "Jedan život" predstavlja proslavu najmaštovitijih priča o opstanku u životinjskom carstvu. Film otkriva da, bilo da imamo krila, peraja, dva ili osam pari nogu postoji neverovatna priča koja nas spaja.

U Kragujevcu "Kids fest na bis" biće održan u Cineplexx Plaza.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu