Horoskop za četvrtak: Devica dobija putokaz; Jarac odlaže planove - iKragujevac


Dnevni horoskop

OVAN

Situacija na polju finansija se stabilizuje. Moguć je priliv novca iz izvora koji niste očekivali. Ako donosite neku važnu odluku, dan je povoljan za to. Ipak, izbegavajte pokretanje nekog velikog projekta jer možete preceniti svoje kapacitete.


BIK

Lažni osećaj sreće i zadovoljstva može vas navesti da danas potrošite više nego što ste u poziciji da zaradite. Ne utapajte svoj iznenadni optimizam u nekontrolisano troškarenje. Provedite više vremena u neobaveznom druženju s prijateljima.

BLIZANCI

Muči vas promenljivost raspoloženja koje ni vi ne možete da ispratite. Pored toga, moguća glavobolja utiče na opštu psihofizičku formu. Ne tražite razloge u nečemu konkretnom, pre bilo kakvih zaključaka dobro se odmorite i naspavajte.

RAK

Imate volje da razrešite porodičnu zavrzlamu koja se iskomplikovala. Ako svedete stvari na suštu realnost, bićete zadovoljni postignutim rezultatima, naročito ako izađete iz senke i stvari jasno postavite tamo gde im je mesto.

LAV

Previše značaja dajete tome šta će ko da kaže. Trenutno je u centru pažnje ljutnja vašeg partnera jer dozvoljavate da drugi ljudi utiču na sudbinu vaše veze. Da li je to put kojim želite da idete, pitanje je na koje samo vi znate odgovor.

DEVICA

Dobijate informaciju koja nosi putokaz u kom smeru treba da ide vaš profesionalni razvoj. Na prvi pogled to vam ne deluje primamljivo, ali u budućnosti se mogu razviti u sjajne mogućnosti. Ne propuštajte priliku, ostanite u igri.

VAGA

Ukoliko se nađete u prilici da nešto krupno kupujete ili da potpisujete neke veoma važne vrednosne papire, budite na oprezu jer nije povoljan trenutak. Može vam se potkrasti greška koju kasnije nećete biti u prilici da ispravite.

ŠKORPIJA

U centru pažnje vam je privatan život, pa vam se čini da su svi ostali problemi koji se tiču posla, nevažni. Trgnite se na vreme, vaši šefovi nemaju neograničeno strpljenje. S druge strane, ako se potrudite, sledi vam zavidan poslovni uspeh.

STRELAC

Obuzima vas neraspoloženje jer se bliže dani kada ćete biti primorani da donesete važne odluke. Situacija vas rastužuje, shvatate da nemate dovoljno mogućnosti da svima pokažete ono što mislite. Ostanite strpljivi, ne podležite pesimizmu.

JARAC

Bez obzira na sve što ste planirali, budite spremni na to da ćete odložiti većinu aktivnosti. Precenili ste svoje mogućnosti, pa hteli vi to ili ne, prinuđeni ste da da posao prepustite saradnicima. Iskoristite dan za kratak predah.

VODOLIJA

Dan započinjete stresno i s velikim nezadovoljstvom. Ukoliko ne izbegnete bespotrebne troškove, možete zapasti u veću novčanu krizu. Od podneva možete računati na pozitivne vesti i intenziviranje komunikacije sa inostranstvom.

RIBE

Ponovo se vraćaju tegobe koje su vas u prošlosti prilično namučile. Sačuvajte optimizam, bespotrebno paničite. Nemate potrebu da bežite u sebe, promene na poslu udahnuće malo optimizma. Pripazite na ishranu, imunitet vam nije na zavidnom nivou.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu