Proglašena četvrta izborna lista ''Ivica Dačić SPS – JS Dragan Marković Palma'' - iKragujevac


Izbori 2020

Koalicija SPS – JS otklonila je nedostatke koje je Zaključkom utvrdila Gradska izborna komisija, pa je na 12. sednici GIK – a, lista ove koalicije pod nazivom “Ivica Dačić SPS – JS Dragan Marković Palma“ proglašena kao četvrta izborna lista na predstojećim lokalnim izborima 26.aprila 2020.godine.

Koalicija SPS – JS tokom dana dostavila je GIK – u potreban broj validnih potpisa podrške građana ovoj listi, tako da su se stekli uslovi za proglašenje četvrte izborne liste.

Moja očekivanja su da će ovi izbori proći u atmosferi koja je u skladu sa tradicijom Kragujevca, grada kultivisanih, vrlo kvalitetnih ljudi, čiji građani očekuju od izbora jedan nov period u kome će se stvari pokrenuti još više i još bolje napred. Smatram da će predizborna atmosfera biti početak novog četvorogodišnjeg perioda koji će obezbediti održivost, kao i da će generacije koje budu došle posle odbornika u našem sazivu i mene kao gradonačelnice, moći da nastave i da neće imati šta da popravljaju – rekla je prof. dr Slavica Đukić Dejanović, nosilac izborne liste Ivica Dačić Socijalistička partija Srbije (SPS), Jedinstvena Srbija (JS) – Dragan Marković Palma, u izjavi za medije prilikom predaje liste Gradskoj izbornoj komisiji.

Predsednik Gradskog odbora SPS-a u Kragujevcu, Ivica Momčilović, rekao je da je došlo vreme da jedna dama preuzme odgovornost kada je u pitanju vođenje grada Kragujevca.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu