Ceca Ražnatović održala Uskršnji spktakl u Paraćinu i poručila našim čitaocima: „ Uvek se radujem druženju sa Šumadincima“ - iKragujevac


Zabava

Jedna od naših najpoularnijih muzičkih zvezdi Ceca Ražnatović, sinoć, na Uskrs, priredila je žiteljima Pomoravlja veče za nezaborav. U eksluzivnom restoranu „ Prestiž “, u Paraćinu, naša popularna pevačica pojavila se tačno u ponoć, u crnoj dekoltiranoj haljini, kose vezane u punđu , uz upečatljive modne detalje.

Ceca 3.png

Prvo je čestitala najrodosniji praznik svojim obožavateljima koj su dupke napunili prostor i vidno raspoložena, započla da ređa svoje mnogobrojne hitove praćena horom prisutnih. Kao na svakom svom nastupu, podsetila je na neke starije hitove, koje je skorije uvrstila u koncertni repertoar, a preko dva sata đuskala i pozivala publiku da ustanu i zaigraju. Zbog bljeska mnoogbrojnih mobilnih telefona, teško je bilo probiti se do nje. Nastup je završila bisom, pesmom „Đurđevdan“, a nakon toga, kao i svi veliki profesionalci, umorna, ali zadovoljna nastupom, eksluzivno, samo za čitaoce našeg portala , dala je kraći intervju.

Ceca 4.png

Kako je protekao Vaskrs u Vašem domu?

- Ne razlikuju se običaji u mom domu od običaja koja su tradicija u drugim domaćinstvima širom Srbije. Pre svega, već jedanaest godina postim, uveče odlazim na ponoćnu liturgiju gde se moja porodica i ja pričešćujemo, a potom odlazim u kući gde se kucam i prvi put , posle dugog posta ,jedemo mrsnu trpezu. Tokom dana smo svi zajedno na okupu, sledi praznični ručak, a večeras radim, tako da se družimo na koncertu u Paraćinu.

Koliko ste ofarbali jaja i ko je odneo pobedu u tradicionalnom tucanju?

- Ne znam tačan broj, za to su bili zaduženi moja sestra i zet. Što se tiče pobede, rećićemo da je pobednik moj unuk Željko.

Jesu li svi članovi porodice bili na okupu?

- Anastasija je u Rimu, sa prijateljima na putovanju, tako da nam je samo ona nedostajala na porodičnom okupljanju. Vraća se već sutra, tako da jedva čekam da je vidim. Nedostaje mi.

Planirate li, možda, da u novom ruhu presnimite svoje najveće hitove?

- Iskrena da budem, nemam to u planu. Više bih volela da snimim nove pesme, ali pošto ih nema, publika će morati još malo da sačeka.

Posle Paraćina, za par dana ste u Londonu, o kakvom koncertu je reč?

- Dobila sam poziv od organizatora koji spremaju VIP veče. Radujem se Londonu, to je grad sa neverovatnom energijom i verujem da ćemo se svi sjajno provesti.

Mora li umetnica da bude zdrava, negovana, talentovana i lepa?

- Apsolutno. Nikako drugačije.

Možete li da živite bez pesme?

- Nikada. Ne razmišljam uopšte u tom smeru da živim bez pesme. Pa kako bih to mogla?

Koliko vam se život promenio dolaskom malog Željka?

- Veoma, ali to je nešto prelepo što se dogodilo celoj mojoj porodici. Željko je centar našeg svega i svi uživamo u vremenu sa njim.

Poruka za sve Šumadince?

- Ljubi vas i voli vaša Ceca. Uvek volim da uživam sa vama na koncertima. To je poseban doživljaj i uvek mu se iznova radujem!

Ekipa portala Ikragujevac

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu