Planirana isključenja struje u Kragujevcu, Kniću i Rači - iKragujevac


Vesti

Distributivno preduzeće za električnu energiju u Kragujevcu najavilo je planirana isključenja struje za nekoliko delova grada Kragujevca, kao i za pojedine lokacije u opštinama Knić i Rača. Ova isključenja deo su redovnog održavanja elektroenergetskih mreža i planirana su kako bi se sprovele neophodne intervencije i popravke.

Prema najavama distributivnog preduzeća, isključenja struje u Kragujevcu obuhvataju nekoliko ulica i naselja u različitim delovima grada. U periodu od 9:00 do 15:00 časova, očekuje se prekid snabdevanja električnom energijom u delu Rače, konkretno na lokaciji Rasadnik. Takođe, delovi Kragujevca koji će biti pogođeni isključenjem uključuju ulice Bačvanska, Balkanska, Baranjska, Bosanska, Braće Sekulić, Kozaračka, Pole Tešić, Žarka Zrenjanina, Brđanska, Vlakča Groblje, Gavrila Principa, Masloševo Vodovod, Aerodromska, Aranđelovačka, Grada Karađorđa, Kočanska, Krbavska, Nade Dimić, Petra Lekovića, Račanska, Radiča Postupovića, Viševačka, Vladimira Rolovića, Ljubičevac Erići, Baje Sekulića, Belodrimska, Ilije Kikovića, Isidore Sekulić, Ratka Pavlovića, Sedam sekretara SKOJ-a, Svetolika Mladenovića, Vinogradi, Vlade Bagata i Zore Jovanović.

Takođe, planirana isključenja struje u Kniću obuhvataju sela Ljuljaci Selo i Ljuljaci Varošica, kao i Bare Vodovod, u vremenskom intervalu od 9:00 do 14:30 časova.

Građani koji žive ili rade na ovim lokacijama trebalo bi da budu svesni planiranih isključenja i da preduzmu odgovarajuće korake kako bi se adekvatno pripremili za period bez električne energije. Distributivno preduzeće za električnu energiju apeluje na razumevanje građana i izvinjava se zbog eventualnih neprijatnosti koje ova isključenja mogu prouzrokovati.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu