Motociklista povređen u saobraćajnoj nezgodi u Kragujevcu [FOTO] - iKragujevac


Vesti

Danas nešto posle 10 časova, u Kragujevcu, tačnije u bulevaru Kraljice Marije kod obdaništa "Bubamara", desila se saobraćajna nezgoda u kojoj je motociklista star 50 godina zadobio povrede.

 

Hitna medicinska pomoć je brzo intervenisala na licu mesta, pružila neophodnu medicinsku negu povređenom motociklisti, nakon čega je prevezen u Urgentni centar UKC Kragujevac. Prema informacijama dobijenim od Zavoda za urgentnu medicinu, povrede koje je motociklista zadobio nisu opasne po život i očekuje se da će se oporaviti.

Prema svedočenju očevidaca, nezgoda se dogodila kada je još uvek neidentifikovani vozač automobila izvršio naglu promenu trake i "isekao" put motociklisti, što je dovelo do pada motocikla na kolovoz. Policija je odmah intervenisala, obavila uviđaj, dok se saobraćaj tokom tog perioda normalno odvijao.

Ova nezgoda još jednom podseća na važnost poštovanja saobraćajnih pravila i uzajamnog poštovanja učesnika u saobraćaju kako bi se izbegle ovakve situacije. Policija nastavlja sa istragom kako bi identifikovala vozača automobila i utvrdila sve okolnosti ove saobraćajne nezgode.

 

Svi učesnici u saobraćaju su pozvani da budu pažljivi i odgovorni kako bi se sačuvali životi i sprečile povrede na putevima.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu