Bez vode danas u ulici Dimitrija Tucovića u Kragujevcu - iKragujevac


Vesti

Građani koji žive u blizini ulice Dimitrija Tucovića u Kragujevcu danas će biti suočeni sa prekidom vodosnabdevanja, usled neophodnih radova na vodovodnoj mreži. Prema saopštenju iz Vodovoda Kragujevac, ovi radovi su neophodni radi održavanja i poboljšanja sistema vodosnabdevanja.

Vodosnabdevanje će biti obustavljeno danas, u vremenskom periodu od 08:00 do 19:00 sati, na delu ulice Dimitrija Tucovića od Prvoslava Stojanovića do "Hipodroma", kao i na delu Prvoslava Stojanovića od Dimitrija Tucovića do Đenerala Terzibašića. Takođe, upozorava se da bi moglo doći do pada pritiska i nestanka vode na višim spratovima u naselju Kolonija.

Kako bi se ublažile neprijatnosti izazvane prekidom vodosnabdevanja, Vodovod Kragujevac obezbedio je cisternu sa pijaćom vodom, koja će biti postavljena kod "Sokolane" i na taj način omogućiti pristup pijaćoj vodi tokom trajanja radova.

Potrošači se takođe upozoravaju da prilikom puštanja vode nakon završetka radova može doći do blagog zamućenja, te je preporučljivo ispustiti vodu dok se ne izbistri kako bi se izbegle eventualne nečistoće.

Mole se svi potrošači koji će biti pogođeni ovim prekidom da obezbede dovoljne količine vode za svoje osnovne potrebe tokom trajanja radova.

JKP Vodovod Kragujevac izražava zahvalnost građanima na razumevanju i strpljenju dok se vrše neophodni radovi radi unapređenja vodovodne infrastrukture.

Za sve dodatne informacije i upite, građani se mogu obratiti JKP Vodovodu Kragujevac.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu