Havarijska isključenja vode u Kragujevcu za 11. mart 2024. - iKragujevac


Vesti

Današnjeg dana, 11. marta 2024. godine, planirana su havarijska isključenja vodosnabdevanja na određenim lokacijama u Kragujevcu.

Građani koji se nalaze u delu naselja Stanovo, konkretno na adresi ulica Smederevska, očekuje prekid vodosnabdevanja od 08:00 do 19:00 časova, zbog radova na postavljanju nove linije vode.

Važno je napomenuti da je plan isključenja podložan promenama usled mogućih nepredviđenih komplikacija u toku izvođenja popravki, kao i zbog eventualnih novih većih havarija. Zato se građanima savetuje da redovno prate obaveštenja nadležnih institucija i lokalnih vodovoda radi ažuriranja informacija o eventualnim promenama u rasporedu isključenja vodosnabdevanja.

Ovo isključenje vodosnabdevanja deo je redovnih radova na održavanju i unapređenju vodovodne infrastrukture, koji su neophodni radi obezbeđivanja pouzdanog i kvalitetnog vodosnabdevanja za građane Kragujevca.

Građani koji će biti pogođeni isključenjem trebalo bi da preduzmu odgovarajuće mere kako bi se adekvatno pripremili za period bez vode, kao što su priprema rezervoara sa vodom za piće i higijenu, kao i racionalno korišćenje vode do normalizacije vodosnabdevanja.

Zahvaljujemo građanima na strpljenju i razumevanju dok se sprovode neophodni radovi radi poboljšanja infrastrukture i kvaliteta života u našem gradu.

Za dodatne informacije i eventualne promene u rasporedu isključenja, molimo građane da se obrate lokalnim vodovodima ili prate zvanične kanale obaveštavanja.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu