DETALJI: Kako je došlo do smrti muškarca, nađenog ispod mosta kod Hale Jezero? - iKragujevac


Vesti
Tragičan slučaj dogodio se u Kragujevcu, gde je ispod mosta pored hale "Jezero" pronađeno telo muške osobe (54). Po dolasku na mesto zločina, ekipa hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt nesrećnog čoveka.


U izvlačenju tela iz korita Lepenice učestvovali su pripadnici Vatrogasno-spasilačke brigade, a na lice mesta su odmah stigli i forenzičari Policijske uprave Kragujevac kako bi obavili uviđaj.

Više javno tužilaštvo u Kragujevcu naložilo je obdukciju, a istraga je u toku kako bi se utvrdili svi detalji i uzrok smrti. Za sada, policija ne isključuje nijednu mogućnost, od samoubistva i nesrećnog slučaja, preko zadesne smrti ili smrti usled upotrebe alkohola ili opojnih sredstava, pa sve do nasilne smrti.

Posebno ako se ima u vidu da je reč o relativno maloj visini od vrha ograde do kamenitog korita reke (jedva desetak metara).

Takođe, istraga ne zanemaruje ni mogućnost da je pokojni muškarac prethodno bio pretučen ili gurnut u reku od strane nepoznatog počinioca. Tek nakon obdukcije i temeljitog ispitivanja svih okolnosti, tužilaštvo će moći da saopšti konkretnije informacije o ovom tragičnom događaju.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu