STEVOVIĆ: Rekonstruisan i obnovljen teren kod Sokolane od danas ima novo lice - iKragujevac


Vesti
Pre par godina rekonstruisan i obnovljen teren kod Sokolane od danas ima novi izgled. Grad je, uz podršku Košarkaškog saveza Srbije, Nacionalnog sportskog saveza 3h3 basket i ljubitelja basketa, za teren u Staroj radničkoj koloniji obezbedio profesionalnu podlogu za ovaj vid košarke. Teren je danas obišao i razgovarao sa sugrađanima Predrag Stevović, član Privremenog organa grada.


Posebno smo ponosni na ove terene za košarku i fudbal koji su bili među prvima u koje smo uložili na samom početku našeg mandata, a koji su mnogo godina pre toga bili zapušteni i u veoma lošem stanju, kazao je Stevović. Teren za košarku je sada drugačiji jer je, zahvaljujući KKS-u, NS 3h3 basket i sponzorima, postavljena profesionalna podloga za basket 3h3, na kojoj je igra pravo zadovoljstvo. Ponosan sam jer je ovo prvi, istakao je Stevović, ali ne i poslednji teren za basket 3h3. Radićemo i dati sve od sebe da još terena na otvorenom u gradu ovako opremimo, poručio je Stevović izrazivši zadovoljstvo što su tereni u ovoj mesnoj zajednici sasvim očuvani.



Ivan Raca, član Saveta MZ Stara radnička kolonija kaže da su na ovom terenu stasavale mnoge generacije, samo iz njegove porodice pet. Ovo me veoma raduje, jer je Kolonija do pre nekoliko godina, kada su bile samo barake, bila mesna zajednica u koju se najmanje ulagalo a sada je prerasla u najpoželjnije naselje za život. Svemu tome doprinosi i ulaganje grada u sportske terene i sređivanje naselja, jer sva deca i sve generacije zaslužuju da imaju bolje uslove, da imaju gde da se igraju, odmore ili prošetaju.



Vrednost postavljene podloge na terenu u Staroj radničkoj koloniji je oko 650 hiljada dinara sa PDV-om. Podloga je napravljena po najsavremnijim standardima za igranje basketa 3h3 a teren kod Sokolane će ostati mesto okupljanja svih generacija Kolonaca.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu