Incident u Kragujevcu: Požar na vozilu VIP Taksija bez povređenih [VIDEO] - iKragujevac


Vesti
Danas oko 10 časova, došlo je do dramatičnog incidenta u ulici Jovana Ristića u Kragujevcu, kada se vozilo taksi kompanije "Vip Taksi" samozapalilo. Srećom, nema izveštaja o povređenim osobama, a vatrogasci su brzo reagovali na poziv i uspešno stavili požar pod kontrolu.



Incident se dogodio oko 10 časova, kada je taksista primetio dim i plamenove koji su izbijali iz motornog prostora vozila. Brzom reakcijom, taksista je napustio vozilo i odmah pozvao vatrogasnu službu, koja je stigla na mesto događaja u rekordnom vremenu.

Vatrogasci su odmah pristupili gašenju požara, a njihova profesionalna intervencija sprečila je širenje vatre na okolna vozila i objekte. Požar je uspešno ugašen i vozilo "Vip Taksi" je pretrpelo ozbiljne materijalne štete.

Ispitivanje uzroka požara je trenutno u toku, a nadležne vlasti rade na utvrđivanju šta je tačno dovelo do ovog incidenta. Inicijalni izveštaji sugerišu da je uzrok požara mogao biti tehnički kvar u vozilu, iako će se detaljna istraga nastaviti kako bi se potvrdili uzroci.

Ovaj incident nas podseća na važnost redovnog održavanja vozila i pažnje prema sigurnosnim propisima u saobraćaju. Bez obzira na uzrok požara, sreća je da su svi prošli bez povreda i da su vatrogasci bili brzi i efikasni u svom odgovoru na poziv za pomoć.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu