DNEVNI HOROSKOP ZA 9. JUN: Raku stižu bitni papiri, Devica zbog ljubavi gubi tlo pod nogama - iKragujevac


Vesti
Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

OVAN
Jedna osoba pokušava da vas pridobije za svoje planove. Mislim da je vredno da je saslušate i da razmislite o njenim predlozima. Postupci nekog od članova porodice vam izazivaju nervozu. Nemojte bespotrebno unositisvađu.

BIK
Dobijate informacije koje su povoljne, ali niste sigurni koliko smete da se radujete unapred. Sa nestrpljenjem ćete čekati potvrdu onoga što ste čuli. Sa dve osobe ćete imati flertovanje ili vrlo zanimljivu i podsticajnu komunikaciju.

BLIZANCI
Biće vam potrebno da vam neki ljudi izađu u susret, jer danas ne možete samostalno završiti sve obaveze koje imate. Možete trpeti i pritisak od saradnika ili šefova. Partner je u jako dobrom raspoloženju i trudiće se maksimalno da vas odobrovolji.

RAK
Svesni ste da su vam neke bitne promene nadomak ruku i danas ćete maksimalno ubrzati tempo. U drugom delu dana očekujte informacije ili papire koji su vam bitni. Vrlo značajan susret – moguće i sa bivšim emotivnim partnerom.

LAV
Danas ćete biti suočeni sa odlaganjima zbog kojih se možete uznemiriti ili iznervirati. Nemojte dizati tenziju sebi; ništa od onoga što želite vam se neće izmaknuti iz ruku, samo ćete morati da budete strpljivi još koji dan. Emotivno – odlična situacija.

DEVICA
U poslu će se sve odvijati više ili manje korektno. U suštini, na posao i nećete misliti nešto naročito, više su vas okupirala emotivna dešavanja. Neke stvari su se u prethodnim danima izdogađale koje su vam bukvalno izmakle tlo ispod nogu.

 

 

 

-

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu