Detalji tragedije u centru Kragujevca: Mlada majka skočila sa solitera - iKragujevac


Vesti
SA vrha solitera u centru Kragujevca juče je u prepodnevnim satima skočila Nina L. (36), i na taj način izvršila samoubistvo.

Njeno telo, zapleteno u ogradu dečijeg igrališta, primetili su prolaznici, i pozvali Hitnu pomoć u 10.30 časova. Na žalost, lekari su mogli samo da konstatuju smrt, jer je ona pala sa visine od 50 metara, sa krova solitera koji ima 14 spratova.

U Tužilaštvu se saznalo da se radi o Kragujevčanki, nezvanično da je reč o ženi koja se skoro porodila, i da je imala psihičke probleme zbog kojih se i lečila. Da li je reč o postoporađajnom sindromu i depresiji, tek će da se utvrdi, ali nema sumnje da se radi o tragičnoj sudbini.

Kako je ispričao jedan od očevidaca, koji pere prozore na obližnjoj raskrsnici „video je da i čuo da neko pada“.

- Dotrčali smo, ali nismo mogli da znamo o kome se radi. Ni da li je muško ili žensko... Posle je došla Hitna, pa policija, pokrili su telo. Mnogo nam je žao, jer znamo sve te ljude, a pala je baš na dečije igralište – izjavio je očevidac.

Niko od stanara „Zastavinog solitera“ ne zna ženu koja je izvršila samoubistvo, ali tek treba da se utvdi i na koji način je uspela da se domogne krova zgrade, i odakle joj ključ koji do njega vodi. Ovaj soliter je poznat po bezbednosti, pokriven je video nadzorom, i skoro je nemoguće doći do krova na kome su i instalacije mobilne telefonije.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu