Ordinacija sportske medicine Medicinskog fakulteta poseduje najbolju i najsavremeniju opremu: Od sada mogu da je koriste i fudbaleri Radničkog - iKragujevac


Vesti

Ordinaciju sportske medicine Fakulteta medicinskih nauka u Kragujevcu sada mogu da koriste i sve selekcije Fudbalskog kluba Radnički. Ugovor o saradnji potpisali su dekan fakulteta, prof. dr Vladimir Jakovljević i direktor kragujevačkog superligaša, Nikola Fržović, u prisustvu člana Gradskog veća za sport, Predraga Stevovića.

U okviru zdravstvene delatnosti, u savremeno opremljenom prostoru u zgradi Instituta kragujevačkog Fakulteta medicinskih nauka, sa uspehom funkcioniše Ordinacija sportske medicine. U njoj se već izvesno vreme organizuju pregledi sportista, a posle Rukometnog saveza Srbije i kluba američkog fudbala Divlji veprovi, saradnja je uspostavljena i sa Fudbalskim klubom Radnički iz Kragujevca.

S obzirom na to da Fudbalski klub Radnički kao najveći sportski kolektiv u Kragujevcu ima veliki broj članova u raznim kategorijama takmičenja, saradnja sa Fakultetom medicinskih nauka ima višestruki značaj.

Grad Kragujevac podržava svaki vid saradnje naučno-obrazovnih institucija i sportskih klubova, jer je to u interesu razvoja kragujevačkog sporta.

Ordinacija sportske medicine Fakulteta medicinskih nauka u Kragujevcu poseduje najbolju i najsavremeniju opremu za ovu vrstu pregleda, što znači da može da izvrši izuzetno dobru procenu fizičkog statusa kako sportista, tako i rekreativaca, ali i bolesnih ljudi.sr 1.jpg

sr 2.jpg

sr 3.jpg

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu