Posao za sedam mladih istraživača na Medicinskom fakultetu - iKragujevac


Vesti

Na Fakultetu medicinskih nauka u Kragujevcu ugovore o radu potpisalo je sedmoro mladih istraživača koji će raditi na naučnim projektima.

Oni su posao dobili na osnovu konkursa Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja koji je bio namenjen najboljim mladim naučnicima u Srbiji.

Na ovaj način zaposleno je ukupno 16 mladih istraživača sa kragujevačkog fakulteta.

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja prošle godine raspisalo je konkurs za hiljadu mladih naučnika koji su redovni studenti sa prosečnom ocenom sa osnovnih studija iznad 9, državljani Republike Srbije i mlađi od 30 godina.

Na osnovu konkursa, ugovore o radu sa dekanom Fakulteta medicinskih nauka Vladimirom Jakovljevićem potpisalo je sedmoro mladih istraživača.

Od sedmoro novih istraživača Fakulteta medicinskih nauka, petoro će biti angažovano na projektima ovog fakulteta, dok će dvoje raditi na projektima Prirodno-matematičkog fakulteta u Kragujevcu odnosno Medicinskog fakulteta u Beogradu.

Nedavno je potpisano 9 ugovora o radu tako da je, na osnovu konkursa ministarstva, posao dobilo ukupno 16 mladih istraživača sa Fakulteta medicinskih nauka u Kragujevcu.

 

Izvor: RTK

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu