Prijava za učešće na Gospojinskim svečanostima - iKragujevac


Vesti

Saborna crkva u Kragujevcu i Gradska turistička organizacija „Kragujevac“ pozivaju sva udruženja i pojedince koji se bave starim zanatima i narodnom radinošću, kao i proizvođače zdrave hrane, rakija i vina da učestvuju na „Smotri narodnog stvaralaštva“, 28. avgusta 2018. godine u okviru Gospojinskih svečanosti.

 

 Ova manifestacija biće organizovana deveti put, u okviru Gospojinskih svečanosti, koje traju od Velike do Male Gospojine. Svečano otvaranje planirano je u 11 sati kada će biti izvedena predstava i organizovan prigodan program.

Na Manifestaciji, koja će biti održana na Veliku Gospojinu, od 11 do19 časova, učestvovaće izlagači iz Kragujevca, Šumadije i drugih delova Srbije, koji će izložiti svoje proizvode na štandovima u porti Saborne crkve i duž ulica Kralja Aleksandra I Karađorđevića i Branka Radičevića.

Pravo da učestvuju imaju isključivo udruženja i pojedinci koji se bave starim zanatima, narodnom radinošću, proizvodnjom zdrave hrane, rakija, vina, na tradicionalan način. Zainteresovani izlagači mogu da se prijave na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili na telefone 034/334-883, 034/332-172 od 8 do 15 časova, najkasnije do 10. avgusta 2018. godine.

Svi štandovi su obeležni i raspoređeni i dodatna ulična prodaja neće biti dozvoljena.

Izvor: gtokg

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu