PENZIONERI U KRAGUJEVCU DOBIJAJU PENZIONERSKE KARTICE: Evo gde možete da ih preuzmete! - iKragujevac


Vesti

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obaveštava penzionere Šumadijskog okruga da će od danas, 3. jula, moći da preuzimaju svoje penzionerske kartice. Penzioneri Kragujevca, Aranđelovca, Batočine, Knića, Lapova, Rače i Topole moći će da preuzmu svoje kartice svakog radnog dana, od 8 do 15 časova.

Penzioneri sa prebivalištem u Kragujevcu moći će da preuzmu penzionerske kartice u Filijali RF PIO Kragujevac, Lepenički bulevar 9a, u velikoj sali na 4. spratu. Svoje kartice penzioneri Aranđelovca će preuzimati u Ispostavi Filijale Kragujevac u Aranđelovcu, na adresi Knjaza Miloša 163. Korisnici penzija iz Batočine moći će da preuzimaju penzionerske kartice u Ispostavi Filijale Kragujevac u Batočini, Karađorđev trg 5, a korisnici iz Knića u Ispostavi Filijale Kragujevac u Kniću. Penzioneri Lapova dobijaće svoje kartice u Ispostavi Filijale Kragujevac u Lapovu, Ive Andrića 9, dok penzioneri Rače mogu preuzeti svoje kartice u Ispostavi Filijale Kragujevac u Rači, na adresi Slobodana Mauzera b.b. Korisnici penzija sa prebivalištem u Topoli dobijaće svoje penzionerske kartice u Ispostavi Filijale Kragujevac u Topoli, Princa Tomislava Karađorđevića b.b.

Svim korisnicima neophodan je identifikacioni dokument /lična karta ili pasoš/ da bi preuzeli karticu. Nakon izrade i raspodele penzionerskih kartica zatečenim korisnicima penzija, pristupiće se izradi penzionerskih kartica za nove korisnike, koji su uključeni u isplatu posle 26. februara 2018. godine. Porodični penzioneri, roditelji, staratelji i hranitelji prilikom dolaska po penzionersku karticu trebalo bi da ponesu poslednji ček od penzije, odnosno izveštaj korisnika iz banke.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu