OBAVEŠTENJE: Pojedine ulice sutra ostaju BEZ ELEKTRIČNE ENERGIJE! - iKragujevac


Vesti

Najava isključenja električne energije za sutra

Zbog zamene mernih uređaja u vremenu od 08:00 do 14:00 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u jednom delu Stanova u ulicama Bogovinska, Budimira Milića, Kraljevačkog Bataljona, Marka Zagorca, Milana Raketića, Miloša Terzića, Mladena Miloradovića, Sjenička, Stanovljanska, Tadije Majstorovića, Andre Nikolića, Bjelašnička, Bukovička, Dragana Mauzera, Kire Dimitrijevskog, Miloja Radosavljevića, Mitra Bakića, Mladena Stefanovića, Nate Radulović, Pjera Križanića, Race Terzića, Spasoja Vuletića, Vidovdanska, Vinkovačka, Kablarska, Kladovska, Kosmajskog odreda, Levačkog odreda, Radovana Mićovića, Steve Knićanina i Tamnavska.

Zbog radova u trafostanici u vremenskom periodu od 10.00 do 12.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulicama Dragoslava Srejovića od broja 19 do 31. 

Zbog radova na mreži u vremenskom periodu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulici Kopaonička br.1. 

Zbog radova na mreži u vremenskom periodu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulici Save Šumanovića i Bogoslava Petrovića. 

Zbog radova na mreži u vremenskom periodu od 10.00 do 11.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u jednom delu Svetlića. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu