Ako ste na ovoj listi ne možete da učestvujete u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" - iKragujevac


Vesti

U igri s računima nemaju pravo da učestvuju zaposleni u Vladi, državnim institucijama i firmama koje su organizatori.

U trci za osvajanje stanova, automobila i drugih vrednih robnih nagrada u igri „Uzmi račun i pobedi 2018“ ne može da učestvuje oko 6.500 ljudi koji su neposredno ili posredno uključeni u organizaciju ove fiskalne lutrije.

Prema pravilima igre, pravo učešća nemaju zaposleni u kabinetu predsednika i Generalnom sekretarijatu Vlade Srbije, Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave, Ministarstvu finansija, Poreskoj upravi, Državnoj lutriji Srbije, Pošti Srbije, Republičkoj direkciji za imovinu i Nacionalnoj alijansi za lokalni ekonomski razvoj.

Iako u Vladi Srbije nemaju tačan popis osoba koje neće moći da učestvuje u igri s fiskalnim računima, procenjuju da će bez šanse da se ovajdi ostati oko 6.500 građana, kojima je uskraćeno pravo na učešće u ovoj lutriji.

- Nemamo spisak osoba koje neće moći da učestvuju u nagradnoj igri. Svi ostali detalji o nagradnom fondu i pravilima učešća biće saopšteni danas na konferenciji za novinare - rečeno nam je u Vladi Srbije.

Zabrana učešća zaposlenim državnim službenicima i zaposlenima u NALED uobičajena je praksa u svim nagradnim igrama kako bi se izbegla mogućnost nameštanja. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu