HUMANOST NA DELU: Klubovi iz Superlige i Super B lige učestvuju u akciji dobrovoljnog davanja krvi - iKragujevac


Vesti

Na inicijativu rukometne Superlige, kojoj se priključila Super B liga, u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije, Vojvodine, Niša i Kragujevca, organizuje se akcija dobrovoljnog davanja krvi pod sloganom "Dajte krv - spasite život", i to u periodu od 23. januara do 6. februara.

Akcija je počela u Kikindi 23. januara, gde su u prostorijama Crvenog krsta članovi ženskog i muškog rukometnog kluba sa nekolicinom ljubitelja rukometa dali krv i na taj način označili početak ove humane akcije rukometaša.

Rukometašice Voždovca su dale krv dva dana kasnije, a akciji su se priključili i rukometaši Mokre Gore, koji su u Zubinom Potoku u kompletnom sastavu sa predsednikom Nemanjom Jakićem i trenerom Nedeljkom Vučkovićem dali doprinos.

Akciju su podržali: RK Partizan, RK Crvena Zvezda, RK Vojvodina, ŽRK Dinamo, RK Metaloplastika, RK Železničar1949, RK Rudar, RK Požarevac, RK Obilić, RK Mokra Gora, ŽRK Voždovac 1955, ŽRK Kikinda, MRK Kikinda, RK Novi Pazar, RK Vranje, RK Morava, RK Zlatar, RK Loznica, ŽRK Loznica, ORK Loznica, URK Studentski Grad, klubovi grada Kragujevca, klubovi Borskog i Zaječarskog okruga.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu