KRAGUJEVČANI, POMOZITE: Dodjite na humanitarni koncert za malu Kseniju - iKragujevac


Vesti

U utorak 30. januara, u holu Druge kragujevačke gimnazije će se organizovati koncert humanitarnog karaktera, sa ciljem da se pomogne u prikupljanju pomoći za lečenje trogodišnje Kragujevčanke Ksenije Spasić.

Koncert počinje u 20 sati, cena ulaznica je 500 dinara, a za učenike, studente i penzionere 250 dinara.

Publici će se na koncertu predstaviti tenor Vojislav Spasić, profesor na kragujevačkom FILUM-u i Akademski vokalno instrumentalni ansambl “Arhangeli” (Muški i ženski vokalni sastav i Veliki revijalni orkestar), a diriguju Sara Cincarević i Marko Nešić. Nastupiće i gosti iz Niša, Crkveno-pevačka družina “Branko”, Čipi i Šone, članovi kragujevačke grupe “Osvajači”, mecosopran Danka Stojiljković, solista Radio Beograda i muzički urednik Radio Beograda 202, Kragujevačanka Mina Mijović, pijanistkinja koja muzičku i pedagošku karijeru gradi u Americi, Danica Spasojević, sopran i Ivana Strahinjić iz kragujevačkog plesnog kluba “La Luna”.

Mala Ksenija Spasić, je obolela od Vestovog sindroma, retkog oblika epilepsije i neophodno joj je lečenje u specijalizovanoj rehabilitacionoj ustanovi u Italiji. U prikupljanje sredstava za pomoć Kseniji uključila se i Humanitarna fondacija “Budi human”, preko koje, ukucavanjem broja 388 i slanjem SMS poruke na 3030, kao i uplatom na račune – dinarski: 160-486117-23, ili devizni: 00-540-0002335.6, svi koji žele mogu da se uključe u što brže prikupljanje neophodne pomoći.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu