ZA LJUBITELJE ELEKTRONSKE MUZIKE: Lea Dobričić i "Dee" u Kragujevcu - iKragujevac


Vesti

Večeras, od 23 sata, u „Čaurnici“ Kneževog arsenala, biće održan tehno događaj na kojem će nastupiti Lea Dobričić i „Dee“ (Dijana Knežević).

„Dee“ je didžejingom počela da se bavi 2008. godine, a od tada muziku pušta u čitavom regionu. Karijeru je započela puštajući house, a kasnije je počela da koketira i dub-tech i tehno zvucima. U njenim setovima uživala je publika nekih od najrenomiranijih beogradskih klubova kao što su klubovi The Tube, Mladost, Lasta, Gadost,Brankow, ali i mnogi drugi pupularni klubovi. Nastupala je takođe na brojnim festivalima uključujući Enter Festival u Hrvatskoj, Love Fest u Vrnjačkoj Banji, kao i na EXIT festivalu. Vrhunac DJ karijere doseže nastupom na Amsterdam Dance Event-u 2013.

Lea Dobričić je pobednica takmičenja „Burn Studios Resedency 2013“ i rezident prestižnog Ibica kluba „Privilege“. Ona je harizmatična, talentovana i atraktivna. U muzici je od 2005. godine, a njena karijera poslednjih nekoliko godina je u velikom usponu. Nastupa po prestižnim evropskim klubovima i festivalima. Za kratko vreme delila je DJ pult sa značajnim imenima elektronske svetske scene kao što su: Laurent Garnier, Luciano, Richie Hawtin, Umek, Dubfire, Marco Carola, Anja Schneider, Miss Kittin, Azzari & III, Beltek, Supernova, Claude VonStroke, Carlo Lio, Layo & Bushwacka, Silicone Soul i mnogi drugi. Njen rad se bazira nadeep house-u, tech house-u, minimal-u i techno-u.

Ulaznice za ovaj događaj mogu da se kupe u Domu omladine u Kragujevcu i Kafiću „Ćirilica“, po ceni od 350 dinara u pretprodaji, dok će na ulazu biti 500. Ukoliko niste iz Kragujevca možete rezervisati vašu ulaznicu puteme–mail-a: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu