Komunalno uređenje Kragujevca (FOTO) - iKragujevac


Vesti

Ekipe javno – komunalnih preduzeća u gradu koriste lepo vreme da obave neophodne radove na sanaciji kolovoza, trotoara i pešačkih staza.

Na teritoriji mesne zajednice Ždraljica kamenim materijalom nasipaju se dve ulice Artiljerijska i Radovanjska. Ekipe JKP „Čistoća“ krpe udarne rupe asfaltom na području MZ Erdoglija, u ulicama Dragoljuba Milovanovića – Bene, Milice Srećković i okolnim ulicama.

U toku su i radovi na sanaciji značajnog oštećenja kolovoza na saobraćajnici Zvezda čvor, odnosno pristupnoj saobraćajnici preko mosta ka FIAT-u i dalje ka naselju Erdeč. 

Sanacija i rekonstrukcija pešačkih staza od behatona i asfalta obavlja se u zoni škole „Stanislav Sremčević“. U ulici Mihajla Iveše u toku su radovi na rekonstrukciji pešačke staze ka školi „21. oktobar“, kao i krpljenje trotoara.

Radove na održavanju horizontalne i vertikalne signalizacije obavljaju radnici JKP „Čistoća“ organizacione jedinice Signalizacija na Lepeničkom bulevaru, preciznije, na raskrnici sa ulicom dr Zorana Đinđića i na teritoriji MZ Grošnica u ulici Oktobarskih žrtava od Grošničke stanice i dalje ka naselju.

U toku su i radovi na održavanju javne rasvete – menjanje pojedinačnih sijalica na teritoriji MZ Centar. 

Radnici JKP „Zelenilo“ sređuju zelene površine na prilazu gradu, između dva kružna toka, kao i u ulici Dragoslava Srejovića od Autobuske stanice ka naselju Ilina voda. U okviru priprema za obeležavanje 21. oktobra u toku su i radovi u Spomen parku Šumarice.


 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu