Program "Svet finansija mladih" u Kragujevcu - iKragujevac


Vesti

Nakon uspešno završenog programa “Mala škola finansija“ 2016/2017 koji je prošlo više od 80 mladih, Omladina JAZAS - a Kragujevac, u saradnji sa Narodnom bankom Srbije i Kancelarijom za mlade Kragujevac, organizuje novi ciklus finansijske edukacije mladih.

Program “Svet finansija mladih“ je namenjen svim mladima od 15 do 30 ekonomske i neekonomske struke. Teme su prilagođene opštoj populaciji i kreirane tako da uvode mlade u svakodnevni svet finansija.

Neke od tema koje će biti obrađene tokom novog ciklusa su: Kako da finansirate svoje studije, Studentske stipendije i krediti, Štednja – zašto i kako štedeti, Elektronsko bankarstvo, Značaj ličnih evidencija i kako ih formirati I Osiguranje – zašto i kako se osigurati.

Obuke drže eminentni stručnjaci iz Narodne banke Srbije. Svaka obuka traje po 45 minuta i ne uslovljava redovno prisustvo na svim, ali je poželjno zbog kompletnog upoznavanja mladih sa svetom finansija.

Prva tribina biće održana u četvrtak, 28. septembra od 12 sati. Teme: Zakoračite u svet finansija mladih - Kako da ostvarite svoja prava.

Program je potpuno besplatan uz prethodnu prijavu na ovom linku. Prijave su obavezne zbog ograničenih kapaciteta sale. Sve obuke održavaju se u Kancelariji za mlade, ul. Save Kovačevića 5.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu