Konkurs za 10 radnih mesta u Kragujevcu - iKragujevac


Vesti

Gradsko veće je raspisalo Javni oglas za određivanje do 10 doktora medicine za stručno utvrđivanje vremena i uzroka smrti osoba umrlih izvan zdravstvene ustanove na teritoriji grada Kragujevca.

Predviđen je prijem do deset doktora medicine za stručno utvrđivanje vremena i uzroka smrti lica umrlih izvan zdravstvene ustanove za teritoriju grada Kragujevca, od kojih jedan mrtvozornik za utvrđivanje smrti u Zavodu za smeštaj odraslih lica “Male Pčelice“ i jedan mrtvozornik za utvrđivanje smrti u Gerontološkom centru, na period od tri godine.

Mrtvozornik obavlja neposredan pregled lica umrlih izvan zdravstvene ustanove za sva matična područja na teritoriji grada Kragujevca, prema teritorijalnom rasporedu koji određuje nadležna gradska uprava, utvrđuje vreme i uzrok smrti i izdaje potvrde o smrti.

Pravo učešća na Javnom oglasu imaju lica koje ispunjavaju sledeće uslove: završen medicinski fakultet; položen stručni ispit;
najmanje godinu dana iskustva na poslovima stručnog utvrđivanja vremena i uzroka smrti i prebivalište na teritoriji grada Kragujevca.

Rok za podnošenje prijava na javni oglas je 10 dana. Detaljne informacije potražite na zvaničnom sajtu grada Kragujevca.

Gradsko veće će na osnovu mišljenja i predloga Komisije za sprovođenje Javnog oglasa za određivanje mrtvozornika, u roku ne dužem od 10 dana, od dana prijema, utvrditi predloge kandidata za mrtvozornike i dostaviti ih Skupštini grada na razmatranje i odlučivanje.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu