NA SAHRANU UMESTO NA MATURU: Tragedija koja se ne zaboravlja! (FOTO) - iKragujevac


Vesti

Ova tragedija se ne zaboravlja. 

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 30.05.2016. godine u selu Čumić kod Kragujevca nastradala je učenica četvrtog razreda Druge tehničke škole, Milica Milojković.

Svi učenici su išli u odeljenje IV-3. Okupili su se tog dana na placu u selu Čumić kod svog razrednog starešine Miroslava Vukadinova. Njihovo druženje bilo je tradicija, a deca su se uveče vraćala u koloni od pet automobila. U istoj koloni bile su još dve profesorke, koje su takođe prisustvovale slavlju.

Pravio se roštilj, deca su igrala i fudbal i uveče su krenuli svojim kućama. Kako kaže njihov razredni, niko nije bio pod dejstvom alkohola.

Deca i profesori ove škole će danas posetiti porodicu nastradale učenice koja je bila i organizator druženja. Bila je odličan đak, predsednica odeljenske zajednice, a ovo je bilo druženje pred matursko veče, koje je zakazano za 2. jun.

- Bila je najbolja među nama, omiljena, odličan đak, najbolja u odeljenju. Svima je pomagala i pripremala je maturu na koju je trebalo da idemo 2. juna. Nažalost, zla sudbina je htela drugačije - pričaju njeni školski drugovi.

U sudaru automobila "pežo" i "pasata" nastradala je Milica Milojković (19), maturantkinja. Odmah po prijemu u kragujevačku bolnicu preminula je i Daca Dušić (61), iz Mladenovca, koja je bila u "pasatu", kao i Dragica Todorović (63), iz Mladenovca, treća žrtva teške saobraćajne nesreće koja se dogodila prošle godineu selu Čumić.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu