POZIV ZA SVE KRAGUJEVČANE: Kragujevčani odlučuju kako će izgledati Veliki park! - iKragujevac


Vesti

Beogradska nedelja dizajna i grad Kragujevac pozivaju sve zainteresovane sugrađane da uzmu učešće u kreiranju budućeg izgleda Velikog parka.

Pridružite se na bilo koji način, kao građanin, profesionalac, komšija, ljubitelj parka, predlagač novih standarda ili partner, u okviru projekta Human Cities i dajte svoje komentare i predloge.

Prezentacija projekta “Kreativni Veliki park grada Kragujevca“ biće održana u ponedeljak 23. maja 2016. godine, od 17:00 - 19:00 sati, u zgradi Fakulteta inženjerskih nauka - objekat A, ulaz sa bočne strane iz ulice Dr. Elizabet Ros, Mali amfiteatar (AP23) O mogućim idejnim rešenjima u okviru projekta “Kreativni Veliki park grada Kragujevca“ govoriće Jovan Jelovac, osnivač Beogradske nedelje dizajna i profesor Aleksandru Vuja, ispred arhitektonskog studija DVA, koji će nakon prezentacije odgovarati na pitanja učesnika.

Projekat “Kreativni Veliki park grada Kragujevca“ urađen je kao inspiracija kako bi se u projekat uključili svi zainteresovani a zatim odgovorno i kreativno zajednički razmišljali o budućnosti parka. Naša je želja ne samo da očuvamo stoletno nasleđe, već da na tom prostoru kreiramo jednu novu, jedinstvenu kulturnu i istorijsku celinu za šetnju, odmor, opuštanje i rekreaciju.

Ovo je prilika da proverimo svoju volju za bolje sutra i na taj način damo svoj doprinos zajednici gradova okupljenih oko projekta evropske inicijative Human Cities.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu