VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA VOZAČE: Na ovim lokacima je zabranjeno parkiranje i prolaz vozila - iKragujevac


Vesti

Zbog programa obeležavanja Dana grada, danas se menja režim saobraćaja i parkiranja na nekoliko lokacija u centru Kragujevca.

Parkiranje će biti zabranjeno na Trgu Vojvode Radomira Putnika, u ulici Kralja Petra Prvog (deo od Krsta do Višnjićeve ulice) i u ulici Aleksandra Prvog Karađorđevića, počev od 05:00 časova.

Neće biti dozvoljeno parkiranje u ulici Kosovskoj (deo parkinga kod Stare crkve) od 07:00 do 13:00 časova, zatim ulici Vuka Karadžića počev od 07:00 časova, u ulici Branka Radičevića – parkiralište na levoj strani ulice, počev od 07:00 časova, kao i na posebnom parkiralištu kod Skupštine Grada u ulici Save Kovačevića (zbog vatrometa sa zgrade Uprave Grada Kragujevca u 22:00).

Biće zabranjen izlazak vozila sa posebnog parkirališta Trg Svetog Đorđa (parking kod Robne kuće) i sa vanuličnog parkirališta u ulici Srete Mladenovića od 10:00 do 14:00 časova. Saobraćaj za sva motorna vozila biće zabranjen od 19:00 do 21:00 čas u ulicama Vuka Karadžića i dr Ilije Kolovića (između ulica Vuka Karadžića i Kneza Miloša), a od 19:00 sati do 01:00 čas posle ponoći u ulici Branka Radičevića (između ulica Vuka Karadžića i Aleksandra Prvog Karađorđevića).

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu