Verkov direktor traži od Nikolića platu koju nije uspeo da obezbedi ni sebi ni radnicima - iKragujevac


Vesti

Dejan Raonić bivši generalni direktor JKP „Čistoća“ Kragujevac koji je pre par meseci podneo ostavku na tu funkciju rešio je da presavije tabak i tuži ovo preduzeće za plate, koje kao direktor ovog preduzeća, nije bio u stanju da obezbedi ni sebi ni radnicima.

Dejan Raonić, kadar Veroljuba Stevanovića, bivši generalni direktor „Čistoće“ koji je ovo preduzeće i sve zaposlene u njemu napustio, samovoljno, u najtežem trenutku i uhlebljenje za sebe našao u JKP „Vodovod“ sada traži plate koje nije zaradio.

Naime Dejan Raonić sada tuži „Čistoću“ za iznos od 500.000,00 dinara za plate koje je, kako kaže, pošteno zaradio kao direktor „Čistoće“ pri tome ne interesujući se ni najmanje da li su ostalima u „Čistoći“, isplaćene plate.

Verkov miljenik, Dejan Raonić i tada i danas misli samo na sebe a menadžerska odgovornost i angažovanost da se zaposlenima obezbede poslovi koji bi im doneli sigurne zarade za njega su nepoznanica.

Umesto da je poziciju direktora koristio na način koji bi preduzeću doneo nove poslove, bolju tehničku opremljenost i sigurne plate zaposlenima, Raonić je svoju poziciju koristio za upošljavanje kadrova Veroljuba Stevanovića i zaduživanje ovog preduzeća.

Kada „Čistoću“ nije više mogao da zadužuje niti da zapošljava kadrove svog partijskog šefa Raonić je podneo ostavku a neisplaćene zarade sada potražuje sudskim putem i očekuje od gradonačelnika Radomira Nikolića da mu ih isplati.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu